Naprave

01. VACCUCABIN

NAJSODOBNEJŠA KARDIO TRENING NAPRAVA SPECIALIZIRANA ZA:

 Topljenje maščobe
 Pospešitev metabolizma
 Izboljšanje kondicije
 Hujšanje
 Odstranjevanje odvečne vode iz telesa

Vaccucabin je steza za tek ali hojo z infrardečimi žarki, ki v vakuumsko pokriti komori, v kateri se nahajate med treningom, ustvarjajo temperaturo do 45 stopinj. Na ta način se maščobne celice lažje in hitreje topijo. Hitreje in bolje se oblikujejo mišice na nogah, trebuhu in zadnjici. Vakuum ustvarja upor, s tem pa postane trening težji in bolj učinkovit. V 30-ih minutah lahko z maksimalnim vakuumom porabite do 1300 kalorij, odstotek izgorevanja maščob pa je za 50% višji kot pri običajni hoji ali teku.

02. INFRACOUCH

ZA VSE TISTE, KI BI RADI KOLESARILI IN OKREPILI SPODNJI DEL TELESA V LEŽEČEM POLOŽAJU

InfraCouch je patentirana naprava najsodobnejše tehnologije za topitev maščob in z vakumom za težavnost in krepitev mišic, ki simulira vožnjo s kolesom ob infrardeči svetlobi. Popolna kombinacija za tiste, ki želite okrepiti spodnji del telesa, noge, meča in izgubiti najtrdovratnejšo maščobo na stegnih, bokih in notranjem delu stegen.

Je prava izbira za tiste, ki imate težave s križem ali hrbtenico. V ležečem položaju ne bremenimo križa in hrbtenic, vsa vadba je fokusirana na spodnji del telesa.

Je popolna kombinacija za izmenjalni trening z Vacucabbinom, kjer je pri hoji ali teku aktivno celo telo.  Zaradi infrardečih luči se maščoba topi do 70 % hitreje kot pri običajni vožnji kolesa. Naprava učinkuje tudi pri odpravljanju celulita. Ponavljajoči se gibi in obremenitev mišičnih skupin spodnjega dela telesa krepijo mišice in pripomorejo k oblikovanju postave.

03. INFRARED STAIRCLIMBER

Spoznajte najbolj vroče stopnice v mestu. Uporabnice pravijo da vidijo razliki v obliki zadnjice že po nekaj tednih uporabe. Kardio vadba, ki bo popolnoma preoblikovala vaše telo. Predvsem je aktivirana zadnjica oz. spodnji del telesa. Nastavljiva hitrost in težavnost. Infrardeče luči pa bodo segrevale vaše telo spredaj in zadaj

04. ROLL MASSAGE

Je produkt, ki ga boste neskončno vzljubili, če soočate s celulitom ali tako imenovanim videzom pomarančne kože.

Roll Massage je naprava oblikovana za izvajanje nežne masaže z veliko hitrostjo. Pomaga topiti maščobo, pospešuje prekrvavitev in razbija celulitne obloge, ki se izločijo skozi limfni sistem. Za še bolj uspešno borbo proti maščobi je kombinirana z infrardečimi žarki.

Zaradi posebne ovalne oblike lahko roller uporabljamo na vseh delih telesa. Masaža je prijetna in neboleča. Prileže se po treningu in preprečuje “muskelfiber”.

05. EM SLIM

Novo na tržišču in med prvimi v Sloveniji. Zvesta uporabnica je tudi Kim Kardashian. Aparatura deluje na elektromagnetnem delovanju visoke intenzitete z dodano radiofrekvenco. Če si želiš definirati svoje telo, trebuh, zadnjico, roke, noge potem je ta metoda preoblikovanja telesa ravno zate.

Kaj je Em Slim?

30 minut tretmaja z Em Slim je enako kot če bi naredili 20.000 trebušnjakov ali kot če bi 5,5 h ur televadili!? Tako intenzivnega delovanja mišic se ne da doseči z običajno vadbo.

Kako je to sploh možno? Mišični stimulator za oblikovanje telesa EmSlim s pomočjo elektrostimulacije posnema vadbo in vam na hiter način pomaga oblikovat telo – hkrati odstranjuje maščobne obloge in pomaga gradit mišično maso. Tretmaji so primerni tudi za vse, ki ne obožujejo telovadnice, saj delovanje naprave posnema vadbo.

Infraslim d.o.o. 

Tomišeljska ulica 18
1000 Ljubljana
info@infraslim.si

Politika zasebnosti