O nas

Zakaj obiskati Infraslim?

Nimaš časa? Ne najdeš motivacije? Ne veš kje bi začel/a? Ne maraš gneče in si želiš bolj intimnega treninga? Ti gre na živce, da moraš tudi na treningu razmišljati o ponovitvah in nadaljnjih vadbah. Pri nas je vse veliko bolj enostavno in veliko bolj učinkovito.

Za vse moške in ženske, ki:

Se najdete v zapisanem?

V prijetnem ambientu sodobnega studia lahko neobremenjeno vadiš brez gneče. Hodiš ali tečeš , gledaš svojo najljubšo serijo na Netflixu in pri tem izgubljaš centimetre v obsegu okoli pasu, okoli noge, roke in oblikuješ telo z našo napravo Roller Massage. Uživaš ob masaži ter si oblikuješ mišice in razbijaš celulit. Kaj še čakaš? Uspeh ob vadbi je pogojen tudi z uravnoteženo zdravo prehrano in konsistenim treningom (12x na mesec oz. 3x na teden), pravilno izvedbo treninga in zdravstvenim stanjem posameznika. Pri 98% uporabnikov je vedno viden napredek po enem mesecu na različnih predelih telesa.

Vadbo odsvetujemo

Kako poteka

Kaj vse zajema program?

3x tedenska vadba po 30 minut.

Pogovor in svetovanje
2.
Postavitev ciljev
4.
Določitev terminov
1.
Meritve in tehtanje
3.
Sestavljanje jedilnika
5.

Kratkoročne rešitve nikoli niso dobra odločitev. Za preobrazbo potrebuješ dolgoročno spremembo, konsistentne vadbe in urejeno oz. uravnoteženo prehrano. Pri nas smo sestavili pakete vadbe, za katere jamčimo, da bodo ob rednem treningu in upoštevanju prehranskih smernic zadoščali za spremembo.

V okviru prehranskega svetovanja smo za naše člane pripravili čudovit enostaven jedilnik, s kalorijskimi vrednostmi, recepti za vaso družino za vse obroke v dnevu. Pri procesu hujšanja je pravilna prehrana v 70% zaslužna za uspeh. V kombinaciji s kardio vadbo, ki jo ponujamo v našem studiu, pa sploh nimaš možnosti za neuspeh.

Program sestavljajo tedenske vadbe, 3-krat tedensko po 30 min na vadbo.

Ob prvem tehtanju naredimo načrt, zastavimo cilje, izmerimo telesno težo in obseg. Tedensko se tehtamo in beležimo napredek.

Ker vemo da je motivacijo težko ohranjati, imamo pri nas posebno tehniko, da ti pri tem pomagamo.

Infraslim d.o.o. 

Tomišeljska ulica 18
1000 Ljubljana
info@infraslim.si

Politika zasebnosti