Infrardeča terapija

Terapija prihodnosti

 

Infrardeča tehnologija se uporablja v programih za hujšanje in oblikovanje telesa. Ta pristop temelji na več predpostavkah in koristih, med katerimi so:

Pospeševanje metabolizma: infrardeča tehnologija pomaga pospešiti presnovo, kar naj bi pripomoglo k učinkovitejšemu kurjenju kalorij.

Izboljšanje cirkulacije: Infrardeče sevanje lahko prodre v tkivo in segreje telo, kar naj izboljšalo krvni obtok. To pomaga pri odpravljanju strupenih snovi in pospešuje prenos hranil do celic.

Izguba maščobe: infrardeča tehnologije, kot so infrardeče savne ali Infrardeče kabine, pomagajo pri izgubi odvečne maščobe. To naj bi se zgodilo z zvišanjem temperature telesa in pospeševanjem izločanja toksinov.

Sprostitev mišic: Infrardeča toplota se pogosto uporablja za sprostitev mišic in zmanjšanje napetosti. To lahko pomaga pri lajšanju bolečin in neugodja po vadbi.

Celulit: Infrardeča tehnologija lahko prispeva k zmanjšanju videza celulita s spodbujanjem cirkulacije in razbijanjem maščobnih oblog. 

Infrardeča terapija klinično dokazano

KAJ POTREBUJETE ZA VADBO V STUDIU?

Športna oblačila in športne čevlje. Vse ostalo (brisačo, vodo in vse pripomočke, da boste po vadbi odhiteli urejeni naprej v vaše obveznosti najdete pri nas.)

Infraslim d.o.o. 

Tomišeljska ulica 18
1000 Ljubljana
info@infraslim.si

Politika zasebnosti