Paketi in cenik

Izberite paket primeren samo za vas

Kratkoročne rešitve nikoli niso dobra odločitev. Za preobrazbo potrebuješ dolgoročno spremembo, konsistentne vadbe in urejeno oz. uravnoteženo prehrano. Pri nas smo sestavili pakete vadbe, za katere jamčimo, da bodo ob rednem treningu in upoštevanju prehranskih smernic zadoščali za spremembo.

Gotovo se zavedaš, da nobena enomesečna vadba ne more narediti čudežev. Za dolgoročne in res kvalitetne rezultate potrebuješ več časa. Maščoba se tudi ni nabrala v enem mesecu kajne? Po še bolj privlačni ceni lahko dobiš 3-mesečni paket FORMA za dolgotrajnejše in še boljše rezultate.

Paket Začetnik

215,00 €

12x VADBA 30 MIN
6x ROLLER 30 MIN

V prijetnem ambientu sodobnega studia lahko neobremenjeno vadiš brez gneče. Hodiš ali tečeš , gledaš svojo najljubšo serijo na Netflixu in pri tem izgubljaš centimetre v obsegu okoli pasu, okoli noge, roke in oblikuješ telo z našo napravo Roller Massage. Uživaš ob masaži ter si oblikuješ mišice in razbijaš celulit. Kaj še čakaš? Uspeh ob vadbi je pogojen tudi z uravnoteženo zdravo prehrano in konsistenim treningom (12x na mesec oz. 3x na teden), pravilno izvedbo treninga in zdravstvenim stanjem posameznika. Pri 98% uporabnikov je vedno viden napredek po enem mesecu na različnih predelih telesa.

Paket Vzdrževanja

160,00 €

8x VADBA 30 MIN

Paket vzdrževanja je popoln za tiste, ki ste svoj cilj že dosegli in si želite samo vzdrževati svoje fit telo oz. formo. Odlična izbira je tudi za tiste ljudi, ki že obiskujejo fitness ali druge vadbe in bi želeli v svojo rutino vključiti kardio vadbo. Paket vzdrževanja vključuje 8 vadb po 30 min.

POMEMBNO: Paketi niso prenosljivi na drugo osebo oz. mora ena oseba porabiti vseh 8 obiskov. Za optimalne rezultate je potrebno narediti 8 obiskov na mesec (2x na teden).

Paket Forma

265 €

12x VADBA 30 MIN
12x ROLLER 30 MIN
12 x PROTEINSKI NAPITEK
JEDILNIK
MERITVE

Paket forma je najbolj pogosto izbran paket saj vsebuje odlično kombinacijo vadb in rollerja ter jedilnik, meritve in spremljanje napredka na Dnevni bazi ter 12 proteinskih napitkov (po vsakem treningu).

Paket Popolna preobrazba

420 €

12 X VADBA 30min
8 X ROLLER 30min
6 X EM SLIM ENO PODROČJE
JEDLINIK
MERITVE
PROTEINSKI NAPITEK

ALI

12 X VADBA 30min
8 X ROLLER 30min
4 X VACUM BODY
JEDLINIK
MERITVE
PROTEINSKI NAPITEK

Paket popolna preobrazba je tisti paket, ki ga izbereš ko si res želiš hitre POPOLNE PREOBRAZBE. V paketu dobiš 12 vadb in 8 roller massage maderoterapij ter 6x EMSLIM na področju, ki te najbolj moti. EMSLIM je naprava z elektrostimulacijo, kjer ročko namestimo na željeni predel in lokalno topimo maščobo in aktiviramo mišico v globino ter dosežemo rezultate učvrščene kože in bolj izrazite mišice na določenem predelu.

Roller

170 €

12 X ROLLER 30 min

V kolikor si že na svoji željeni teži in bi se rada znebila celulita, ti ponujamo roller paket, ki vsebuje 12 obiskov z vadbo 3x na teden po 30 min na naši napravi roller massage. Gre za avtomatizirano limfno drenažo ter maderoterapija z dodatkom infrardeče luči. Prejmete tudi jedilnik z idejami za vse glavne obroke in malice z vključenimi kalorijskimi vrednostmi in kalkulatorjem za izračun kalorij, ki so potrebne za izgubo telesne teže.

EM SLIM

Mesečni paket vsebuje 12 obiskov, 3-krat na teden vadbo na napravi VaccuCabin ali InfraCouch ter 6-krat na mesec po vadbi še EM SLIM TRETMA. Po treningu vsakokrat prejmeš tudi proteinski napitek. Vključene so meritve, individualno spremljanje napredka in začetna knjižica o prehranskem svetovanju priznanega nutricionista. Prejmete tudi jedilnik z idejami za vse glavne obroke in malice z vključenimi kalorijskimi vrednostmi in kalkulatorjem za izračun kalorij, ki so potrebne za izgubo telesne teže.

Eno področje 220 €

Paket vsebuje tretma z Em Slim na enem željenem področju 6x na mesec. Za optimalne rezultate je potrebno opraviti tretmaje v roku enega meseca. Najboljši rezultati so doseženi v kolikor se opravi 6 tretmajev v 3 tednih. Izberete si lahko eno področje, katerega si želite oblikovati (trebuh, noge, zadnjica, roke, meča). Trajanje : 30 min / tretma

Dve področji 290 €

Paket vsebuje tretma z Em Slim na dveh željenih področjih 6x na mesec. Za optimalne rezultate je potrebno opraviti tretmaje v roku enega meseca. Najboljši rezultati so doseženi v kolikor se opravi 6 tretmajev v 3 tednih. Izberete si lahko dve področji, katere si želite oblikovati (trebuh, noge, zadnjica, roke, meča). Trajanje : 60 min / tretm

Eno področje + 6x vadba 350 €

Paket vsebuje tretma z Em Slim na enem željenem področju 6x na mesec in vadbo 6x na mesec. Za optimalne rezultate je potrebno opraviti tretmaje v roku enega meseca. Najboljši rezultati so doseženi v kolikor se opravi 6 tretmajev v 3 tednih. Izberete si lahko eno področje, katerega si želite oblikovati (trebuh, noge, zadnjica, roke, meča). Trajanje : 30 min / tretma

3 MESEČNI PAKET FORMA

715,50 €

Nič se ne zgodi čez noč kajne? Zato vam priporočamo, da svojemu telesu namenite 3 mesece, ker to je idealen čas da dosežete zastavljen cilj varno in zdravo ter popolnoma brez hudega naprezanja

ENKRATNI OBISK - 30 MIN

1-krat obisk VaccuCabin – 25 €
1-krat obisk InfraCouch – 25 €
1-krat obisk Climber – 25 €
1-krat obisk RollerMassage – 23 €
1-krat obisk EM slim 30 min eno področje – 45 €
1-krat obisk EM slim dve področji – 85 €
1-krat obisk Vacuumbody65 – 75 €

OSTALE STORITVE

Jedilnik – 50€

Meritve 4x – 20€

Proteinski napitek – 2€

VACUUM BODY 65

5 obiskov – 350€

10 obiskov – 650€

Infraslim d.o.o. 

Tomišeljska ulica 18
1000 Ljubljana
info@infraslim.si

Politika zasebnosti