Programi in cenik

Izberite program primeren za vas

Kratkoročne rešitve nikoli niso dobra odločitev. Za preobrazbo potrebuješ dolgoročno spremembo, konsistentne vadbe in urejeno oz. uravnoteženo prehrano. Pri nas smo sestavili pakete vadbe, za katere jamčimo, da bodo ob rednem treningu in upoštevanju prehranskih smernic zadoščali za spremembo.

Gotovo se zavedaš, da nobena enomesečna vadba ne more narediti čudežev. Za dolgoročne in res kvalitetne rezultate potrebuješ več časa. Maščoba se tudi ni nabrala v enem mesecu kajne? Po še bolj privlačni ceni lahko dobiš 3-mesečni paket FORMA za dolgotrajnejše in še boljše rezultate.

Paket Fit

215,00 €

12x VADBA 30 MIN
12x ROLLER 30 MIN + BELJAKOVINE

V prijetnem ambientu sodobnega studia lahko neobremenjeno vadiš brez gneče. Hodiš ali tečeš , gledaš svojo najljubšo serijo na Netflixu in pri tem izgubljaš centimetre v obsegu okoli pasu, okoli noge, roke in oblikuješ telo z našo napravo Roller Massage. Uživaš ob masaži ter si oblikuješ mišice in razbijaš celulit. Kaj še čakaš? Uspeh ob vadbi je pogojen tudi z uravnoteženo zdravo prehrano in konsistenim treningom (12x na mesec oz. 3x na teden), pravilno izvedbo treninga in zdravstvenim stanjem posameznika. Pri 98% uporabnikov je vedno viden napredek po enem mesecu na različnih predelih telesa.

Paket Vzdrževanja

180,00 €

12x VADBA 30 MIN + BELJAKOVINE

Paket vzdrževanja je popoln za tiste, ki ste svoj cilj že dosegli in si želite samo vzdrževati svoje fit telo oz. formo. Odlična izbira je tudi za tiste ljudi, ki že obiskujejo fitness ali druge vadbe in bi želeli v svojo rutino vključiti kardio vadbo. Paket vzdrževanja vključuje 12 vadb po 30 min.

POMEMBNO: Paketi niso prenosljivi na drugo osebo oz. mora ena oseba porabiti vseh 8 obiskov. Za optimalne rezultate je potrebno narediti 8 obiskov na mesec (2x na teden).

Program 3- mesečni DETOX

1. mesec = 345€ 2. mesec 265€ 3.mesec 245 €

12x VADBA 30 MIN
12x ROLLER 30 MIN
12 x VEGANSKE BELJAKOVINE
1X DETOX JEDILNIK
COACHING IN SPREMLJANJE

Paket DETOX je paket za razstrupljanje telesa podkrepljen z detox jedilnikom brez glutena, ki bo vaša jetra pripravil na fazo hujšanja, ki sledi. Detox program zajema vadbo, avtomatizirano limnfo drenažo ter svetovanje specialistke za žensko zdravje. Vsak teden se boste srečali z vašo specialistko in se pogovorili glede meritev ter 

Program SlimWaist. NA VOLJO S 1.10.2023

1. mesec = 345€ 2. mesec 265€ 3.mesec 245 €

12 X VADBA 30min
6X ROLLER 30min
6 X EM SLIM ENO PODROČJE
DETOX JEDLINIK
COACHING IN MERITVE
VLAKNINE

Program SlimWaist je program, ki je namenjen tistim, ki se borijo predvsem z odvečno maščobo okoli trebuha. Podkrepljen z detox jedilnikom ter vlakninami bodo centimetri okoli trebuha kar puhteli. Najbolj trdovratna maščoba za trenuhom bo končno za vami. 

Program AntiAge - NA VOLJO S 1.10.2023

1. mesec = 345€ 2. mesec 265€ 3.mesec 245 €

8 X VADBA 30min
8 X ROLLER 30min
DETOX JEDLINIK
COACHING IN MERITVE
KOLAGENSKE NITI 1X ali 3X INFRAGOLD MASKA

Program SlimWaist je program, ki je namenjen tistim, ki se borijo predvsem z odvečno maščobo okoli trebuha. Podkrepljen z detox jedilnikom ter vlakninami bodo centimetri okoli trebuha kar puhteli. Najbolj trdovratna maščoba za trenuhom bo končno za vami. 

Roller

170 €

12 X ROLLER 30 min

V kolikor si že na svoji željeni teži in bi se rada znebila celulita, ti ponujamo roller paket, ki vsebuje 12 obiskov z vadbo 3x na teden po 30 min na naši napravi roller massage. Gre za avtomatizirano limfno drenažo ter maderoterapija z dodatkom infrardeče luči. Prejmete tudi jedilnik z idejami za vse glavne obroke in malice z vključenimi kalorijskimi vrednostmi in kalkulatorjem za izračun kalorij, ki so potrebne za izgubo telesne teže.

EM SLIM

Mesečni paket vsebuje 12 obiskov, 3-krat na teden vadbo na napravi VaccuCabin ali InfraCouch ter 6-krat na mesec po vadbi še EM SLIM TRETMA. Po treningu vsakokrat prejmeš tudi proteinski napitek. Vključene so meritve, individualno spremljanje napredka in začetna knjižica o prehranskem svetovanju priznanega nutricionista. Prejmete tudi jedilnik z idejami za vse glavne obroke in malice z vključenimi kalorijskimi vrednostmi in kalkulatorjem za izračun kalorij, ki so potrebne za izgubo telesne teže.

Eno področje 220 €

Paket vsebuje tretma z Em Slim na enem željenem področju 6x na mesec. Za optimalne rezultate je potrebno opraviti tretmaje v roku enega meseca. Najboljši rezultati so doseženi v kolikor se opravi 6 tretmajev v 3 tednih. Izberete si lahko eno področje, katerega si želite oblikovati (trebuh, noge, zadnjica, roke, meča). Trajanje : 30 min / tretma

Dve področji 290 €

Paket vsebuje tretma z Em Slim na dveh željenih področjih 6x na mesec. Za optimalne rezultate je potrebno opraviti tretmaje v roku enega meseca. Najboljši rezultati so doseženi v kolikor se opravi 6 tretmajev v 3 tednih. Izberete si lahko dve področji, katere si želite oblikovati (trebuh, noge, zadnjica, roke, meča). Trajanje : 60 min / tretm

Eno področje + 6x vadba 350 €

Paket vsebuje tretma z Em Slim na enem željenem področju 6x na mesec in vadbo 6x na mesec. Za optimalne rezultate je potrebno opraviti tretmaje v roku enega meseca. Najboljši rezultati so doseženi v kolikor se opravi 6 tretmajev v 3 tednih. Izberete si lahko eno področje, katerega si želite oblikovati (trebuh, noge, zadnjica, roke, meča). Trajanje : 30 min / tretma

INSTANT SHAPE

450€ 3x + 3x vadba in 3x roller

INSTANT SHAPE je limfna drenaža, ki temeljni na ekakomernemu pritisku rok na različnih točkah telesa, kjer deluje limfni sistem. Ta masaža je namenjena pospeševanju cirkulacije limfe ter njene aktivacije. InstantShape je tretma zmanjševanja obsega in daje takojšnji efekt oz. rezultat. Z uporabo različnih prijemov in tehnik izboljšujemo cirkulacijo in v vezivno tkivo dovedemo hranljive sestavine in kisik, tako se aktivira sistem lifne drenaže v našem telesu. Med tretmajem razbijamo maščobne tvorbe, ki jih s pomočjo vadbe in prehrane ne moremo. 
Po Instant Shape tretmaju se priporoča vadba in roller kot dodatna spodbuda limfnega sistema. 

ENKRATNI OBISK - 30 MIN

1-krat obisk VaccuCabin – 25 €
1-krat obisk InfraCouch – 25 €
1-krat obisk Climber – 25 €
1-krat obisk RollerMassage – 23 €
1-krat obisk EM slim 30 min eno področje – 45 €
1-krat obisk EM slim dve področji – 85 €
1-krat obisk Vacuumbody65 – 75 €
IR maska 20min – 20
1-krat obisk INSTANT SHAPE – 150
€ 

OSTALE STORITVE

Jedilnik – 50€

Meritve 4x – 20€

Proteinski napitek – 2€

INFRA GOLD maska – 130

Veganske Vlaknine – 18,99

VACUUM BODY 65

5 obiskov – 350€

10 obiskov – 650€

Infraslim d.o.o. 

Tomišeljska ulica 18
1000 Ljubljana
info@infraslim.si
 040 875 867

Politika zasebnosti