Tretmaji

Vacuum Body

Je hladen biostimulativen tretma v katerem se v povprečju izgubi -6,5cm. S tretmajem ne izgubljamo samo obsega, ampak tudi izboljšamo tonus kože in odvajamo odvečno vodo iz telesa. Priporočeno tudi za ženske s krčnimi žilami in kapilarami. Centimetri pa se ne vračajo.

Nice body

Je tretma namenjen za zatezanje kože in minimizera strije. Priporoča se za ženske ki so hitro izgubile telesno tezo in imajo težave z strijami ter visečo kožo. Z tretmajom dvignemo tonus kože in dajemo koži izgled mehke sijoče kože.

KOLAGENSKE NITI

Kolagenske niti so popolnoma naraven in neinvaziven tretma, ki temelji na povečanju količine kolagena v tkivih, zato je revolucija v negi proti staranju. Povečanje količine kolagena povzroči upočasnitev staranja, krepi elastičnost kože, vizualno izboljša videz kože in koži daje naraven sijaj.
 
Cilj tretmaja je, da vzpodbudimo delovanje kolagena, ki se nahaja v naši koži. Učinek liftinga je viden takoj, za popolni rezultat, pa je potrebno narediti 3-4 tretmaje v razmaku 14-21 dni. Efekt pa je obstojen med 6-9 meseci.
 
Tretma lahko izvajamo na:
 
-obrazu
-vratu
-dekolteju
-zapestju

INSTANT SHAPE

INSTANT SHAPE je limfna drenaža, ki temeljni na ekakomernemu pritisku rok na različnih točkah telesa, kjer deluje limfni sistem. Ta masaža je namenjena pospeševanju cirkulacije limfe ter njene aktivacije. InstantShape je tretma zmanjševanja obsega in daje takojšnji efekt oz. rezultat. Z uporabo različnih prijemov in tehnik izboljšujemo cirkulacijo in v vezivno tkivo dovedemo hranljive sestavine in kisik, tako se aktivira sistem lifne drenaže v našem telesu. Med tretmajem razbijamo maščobne tvorbe, ki jih s pomočjo vadbe in prehrane ne moremo. 
Po Instant Shape tretmaju se priporoča vadba in roller kot dodatna spodbuda limfnega sistema. 

Infraslim d.o.o. 

Tomišeljska ulica 18
1000 Ljubljana
info@infraslim.si

Politika zasebnosti